Hirdetés

Writers Guild Awards - 2009 legjobb játéktörténetei

|

Harmadik alkalommal díjazzák a legjobb történettel megáldott videójátékokat.

Hirdetés

2008-ban a Dead Head Fred írói, Dave Ellis és Adam Cogan, tavaly pedig a Star Wars: The Force Unleashed történetét és forgatókönyvét papírra vető Haden Blackman, Shawn Pitman, John Stafford és Cameron Suey vehette át a néhány évvel ezelőtti forgatókönyvírói sztrájk kapcsán nem kevés nyilvánosságot kapott Writers Guild kitüntetését a legjobb játéktörténet és forgatóköny kategóriájában.



Február 20-án már harmadik alkalommal hirdetnek győztest. A jelöltek között olyan játékok szerepelnek, amelyek 2008. december 1. és 2009. november 30. között jelentek meg.

Íme a jelöltek:

Assassin's Creed II - Corey May,Joshua Rubin és Jeffrey Yohalem

Call of Duty: Modern Warfare 2 - Jesse Stern, Steve Fukuda, Todd Alderman, Mackey McCandlish, Zied Rieke, Jason West és Sean Slayback 

Uncharted 2: Among Thieves - Amy Henning

Wet - Duppy Demetrius

X-Men Origins: Wolverine - Marc Guggenheim

Szerintetek melyikük érdemelné meg, hogy nyerjen? Ha úgy vélitek, hogy egy olyan játékot kellene díjazni, amelyet nem jelöltek, írjátok meg bátran a megjelenés időpontjára vonatkozó feltételek figyelembevétele mellett.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)