Hirdetés

A 2K Games-nél maradnak a WWE jogai

|

Meghosszabbította megállapodását a WWE és a 2K Games, ami azt jelenti, hogy még hosszú évekig tőlük számíthatunk pankrációs játékokra a főbb részek mellett mobilon is.

Hirdetés

Bár vannak, akik otthagyták a WWE-t rivális szériák kedvéért, a pankráció csúcsát jelentő műsornak továbbra is rengeteg rajongója van, akik szeretnék a lehető legjobb játékfeldolgozást kapni John Cena, Brock Lesnar és a többiek küzdelmeiből. Az utóbbi években ezekért a 2K Games felelt, és ez egy darabig még így is marad.

A 2K és a WWE jogait birtokló cég ugyanis kiterjesztette a kiadó kizárólagosságát biztosító megállapodást, bár azt nem árulták el, hány évre, vagy milyen összegnek kellett ezért gazdát cserélnie. Az NBA 2K csapata és a Visual Concepts közreműködésével készülő évenkénti főbb játékok mellett egyébként elég sok kisebb címet is kaptunk az utóbbi időkben, a mobilra kiadott WWE-s kártyajáték pedig kifejezetten sikeres lett. A legutóbbi változatot, a WWE SuperCardot például több mint kilencmilliószor töltötték le.

Ti örültök, hogy a 2K-től érkeznek továbbra is a WWE-játékok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)