Hirdetés

WWE 2K15 - csúszik a megjelenés

|

Az eredeti tervekkel szemben csak később jelenhetnek meg a WWE 2K15 jelenlegi generációs változatai.

Hirdetés

A 2K Sports közleményben jelezte, hogy a WWE 2K15 játékon szorgoskodó fejlesztők képtelenek tartani az eredeti megjelenési dátumot, további plusz időre van szükségük a játék tökéletesítéséhez. De nem minden platformra igaz ez.

A WWE 2K15 PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra továbbra is október 31-én jelenik meg, viszont a népszerű franchise jelenlegi generációs kiadásaival már más a helyzet. A Visual Concepts fejlesztőcsapat elnöke, Greg Thomas szerint [ők és a Yuke's csapata] azt vállalták, hogy az eddigi leghitelesebb és akciódúsabb WWE epizódot készítik el, amely ráadásul első alkalommal mutatkozik be az új konzolokon. Ahhoz viszont, hogy megfeleljenek a saját maguk és a játékosok által felállított elvárásokhoz, további időre van szükségük. Ismerős duma.

 

A WWE 2K15 így PlayStation 4-re és Xbox One-ra közel egy hónappal később, november 21-én mutatkozhat csak be több mint hatvan pankrátorral. Olyanokkal, mint John Cena (aki a dobozképeken is pózol majd), Shawn Michaels, Steve Austin, Hulk Hogan és Dwayne "The Rock" Johnson. Van mire várni tehát, reméljük tényleg megéri majd.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)