Hirdetés

A hétvégén ingyen bunyózhatsz a WWE 2K17 ringjében

|

Az Xbox Live Gold előfizetők a következő néhány napban együtt izzadhatnak, és dobálhatják a másikat egyetlen forint kifizetése nélkül.

Hirdetés

Mától egy kicsit mindenki közelebb érezheti magát a duzzadó izmokhoz, és az egymást székekkel püfölő WWE sztárokhoz. Már legalábbis azok, akiknek van Xbox Live Gold előfizetésük, nekik ugyanis elkezdődött a WWE 2k17 ingyenes hétvégéje.

Mától egészen április 3-ig lehet nyomni a játékot ingyen, és minden Achievement, pontszám és mentett állás megmarad, így ha a későbbiekben beneveznél a teljes verzióra, akkor ott folytathatod, ahol abbahagytad.

Mivel az ingyenes hétvégéhez Xbox Live Gold előfizetés szükséges, így ez az akció jelenleg csak Xbox konzolokra érvényes.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)