Hirdetés

Javított grafikus motorral és sok más újdonsággal érkezik a WWE 2K18

|

A WWE 2K18 készítői elárulták, miben mutat majd fejlődést az idei epizód, amik közül a leglátványosabb valószínűleg az új grafikai motor lesz.

Hirdetés

Nemrég a 2K a sportágtól talán szokatlanul kis csinnadrattával jelentette be a WWE 2K18 érkezését, illetve hogy ki kerül majd a játék borítójára. Ma egy újabb adag információt tettek közzé arról, milyen újdonságok jönnek a tavalyi részhez képest.

Hirdetés

Tovább bővül például a Creation Suite, így több részletet testreszabhatunk, mikor saját videóinkon, szabélyrendszereinken, karaktereinken, vagy épp arénáinkon dolgozunk. A MyPlayer mód egy fejlődési rendszerrel bővül, illetve nyolc harci stílus közül is választhatunk majd, az itt a létrehozott karaktereinket ráadásul egy másik, Road To Glory nevű módban is használhatjuk, hogy szembeszálljunk másokkal és eljussunk a sportág legnagyobb eseményeire.

A WWE 2K18 karriermódjának legnagyobb újdonsága egy bejárható backstage terület lesz, ahol kapcsolatba léphetünk a pankráció többi szupersztárjával, így szabadabban alakíthatjuk a karakterünk sztoriját. Az idei részben már nyolcfős meccseket is játszhatunk, a rengeteg karakter miatt pedig jól jönnek majd az új kiütési mozdulatsorok is, de az új animációk részeként egy új cipelési rendszer is bemutatkozik. Ezek mellett új kommentátorokat is kapunk, ezentúl Michael Cole, Byron Saxton és Corey Graves lesz majd a meccseink narrátora.

A Universe módban új rendszerek alapján dől el, ki kinek a riválisa lesz és milyen sztoriszálak alakulnak ki, illetve a már megszokott WWE események mellett saját menetrendet is kialakíthatunk a pankráció legnagyobb ligájában. A WWE 2K18 producere, Mark Little azt is elárulta, hogy jobb online élményt is szeretnének nyújtani, aminek részeként a rajongók által készített tartalmak megosztását is meg kívánják könnyíteni. Végül kiderült, hogy a grafikus motor is megújul, aminek köszönhetően új kamera- és fényeffektek kerülnek a képernyőre, ráadásul a pankrátorok bőre is valószerűbben kerül majd ábrázolásra.

Nektek melyik újítás tűnik a legígéretesebbnek?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)