Hirdetés

WWE 2K18 - megvan a megjelenési dátum, Seth Rollins lesz a borítón

|

Természetesen idén újabb WWE játék jön, és a 2K Sports szerint nem volt kérdés, ki érdemli meg, hogy a borítóra kerüljön.

Hirdetés

Folytatódik a tendencia, mely szerint minden évben más pankrátor mosolyog/vicsorog ránk a WWE 2K18 dobozáról. Mióta a 2K Sportsnál vannak a jogok, sorra került már The Rock, John Cena, Stone Cold Steve Austin és Brock Lesnar, az idei rész sztárja pedig Seth Rollins.

Hirdetés

Eredményei és a Triple H felett aratott győzelme után nem volt kérdés, hogy övé legyen-e a megtiszteltetés. A sajtóközleményből csak az derül ki, hogy nyilván mind a sportoló, mind a kiadó nagyon örül a lehetőségnek, az nem, hogy milyen újításokat várhatunk a játéktól; azt viszont megtudtuk, hogy csak PlayStation 4-re és Xbox One-ra jelenik meg, korábbi platformokra nem. A konzolos változatok október 17-én jönnek, és bár nem tettek említést róla, ha jön, valószínűleg megint jó pár hónap késéssel fut be a PC-s kiadás.

Lesz egyébként egy Deluxe Edition, amiben az alapjáték mellett megtalálható a Season Pass, valamint digitális tartalmak is, amikről a nyár folyamán mondanak többet.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)