Hirdetés

Egymillió dollárt nyerhetsz, ha megvered a WWE 2K19 sztárját

|

A világ egyik legjobb pankrátora került a WWE 2K19 borítójára, a bejelentést pedig egy izgalmas versennyel is megfejelte a kiadó.

Hirdetés

A 2K Games büszkén jelentette, hogy a WWE 2K19 borítójára nem más került, mint a világ egyik legjobbjának, ha nem a legjobbjának tartott pankrátor, AJ Styles.

Hirdetés

Styles közel 20 évvel ezelőtt debütált a ringben, ez idő alatt pedig rengeteg bajnoki címet és övet begyűjtött. A WWE 2k sorozatban 2016 óta játszható karakter, a borítón Seth Rollinst váltja. A játék hivatalosan október 9-én jelenik meg, de akik befizetnek a WWE 2K19 Deluxe Editionre, azok az extra digitális tartalom mellé négy nappal korábban, már október 5-én elkezdhetnek játszani.

Styles egyébként maga is gamer, így hatalmas örömére szolgál, hogy valakit jól összeverhet majd a virtuális ringben. A pankrátor meghirdette a WWE 2K19 Million Dollar Challenge-et, ahol valakinek esélye lesz megnyerni (igen, kitaláltátok) egy millió dollárt. Ehhez végig kell nyomni a játék egyik új, még be nem jelentett játékmódját, készíteni egy videót arról, hogy miért pont mi tudnánk elkalapálni AJ Stylest a játékban, végigverni másik három versenyzőt, aztán elkenni a pankrátor száját is a játékban.

Mondom mi a probléma ezzel a kihívással. Nem szeretek veszíteni. Úgyhogy nem fogom senki dolgát megkönnyíteni. Persze, szeretném ha valaki nyerne egymillió dollárt. Csak ne ellenem. Tudom, hogy vannak nagyon dedikált játékosok, úgyhogy izgatottan várom a kihívást.

- mondta Styles.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)