Hirdetés

WWE 2K19 - Daniel Bryan az új videó főszereplője

|

A legendás pankrátor legemlékezetesebb pillanatait is átélhetjük a játékban.

Hirdetés

Nagyjából egy hónap van még hátra a WWE 2K19 megjelenéséig, de még nem mutatott be mindent a 2K. A fejlesztőcsapat ismét inkább a rajongók kiszolgálására fektette a hangsúlyt, nem a látvány javítására, ami az alábbi videó gameplay jelenetein is meglátszik. Sebaj.

Hirdetés

Aki pont Daniel Bryan rajongója, az külön örülhet, ugyanis kiemelt szerepet kap majd az idei részben. Legszebb, legemlékezetesebb pillanatait megnézhetjük és újrajátszhatjuk 11+1 meccsen keresztül (a plusz egy meglepetés). Az alábbi videóban vegyesen láthatók valódi és játékbeli jelenetek, könnyű megmondani, melyik melyik.

A WWE 2K19 október 9-én jelenik meg PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra, de a Switchet a tavalyi problémák után kihagyja.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)