Hirdetés

WWE 2K19 - számos újítással érkezik az idei rész

|

Jó néhány változtatásról rántotta le a leplet a 2K Games a WWE 2K19 kapcsán.

Hirdetés

Az alapvető játékmechanikai fejlesztések mellett új meccstípusok és a Payback System is érkezik a WWE 2K19-cel.

Hirdetés

A pankráció szerelmesei a videojátékok terén nem igazán találhatták meg eddig a számításaikat, hiszen enyhén szólva is híján vagyunk az ütős WWE programoknak. A 2K a sikeres, ámde jelenleg döcögő NBA 2K sorozat mellett itt is egyeduralomra szeretne törni, szóval elkerülhetetlen a fejlődés. A cég által kiadott sajtóanyag szerint a WWE 2K19 stabilabb képkockaszámmal fog futni azokon a meccseken, ahol egyszerre hat vagy annál több karakter is a ringben vagy annak környékén tartózkodik.

A harcrendszer is alapos ráncfelvarráson esik át, többek között 250 új mozdulattal és animációval bővül a játék, emellett a gép által irányított ellenfelek ellen is változatosabb játékmenetet ígérnek. A kommentátorokat is felturbózzák, több mint 15 ezer sornyi új szöveget írtak Michael Cole, Corey Graves és Byron Saxton triójának. Továbbá a játék 5-, 6- és 8 emberes meccsekkel, plusz egy Royal Rumble móddal is bővül majd. Utóbbi egy realisztikusabb 'Hell in a Cell' atmoszférát hivatott átadni, ahol a pankrátorok egy acélketrecben csinálják a showt, számos új interakcióval és minijátékkal, de még magát a ringet is elhagyhatjuk, ha úgy tartja kedvünk. A Universe és Exhibition játékmódok is kapnak pár új apróbb újítást.

A legnagyobb volumenű addíció mégis a Payback System névre hallgató defenzív mechanika lehet, amivel vesztes állásból kaphatunk új lendületet és fordíthatjuk meg a meccset, ezzel sokkal kiszámíthatatlanabbá téve az összecsapásokat. Ha pedig arra vágyunk, akkor a Big Head Mode-ot is bekapcsolhatjuk, ami nevéhez hűen a karakterek fejméretét növeli meg egészen nevetséges mértékben. Biztosak vagyunk benne, hogy mindenki erre a funkcióra várt valójában.

Ti bíztok a WWE 2K19 sikerében?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)