Hirdetés

WWE 2K19 - nem fog megjelenni Nintendo Switchre

|

A tavalyi játék megjelent a platformra, de nagyon nem azt a minőséget hozta, ami várható volt. A 2K Games inkább nem is próbálkozik tovább.

Hirdetés

A WWE 2K19 kiadója hivatalosan is bejelentette, amit már sejteni lehetett: a széria legújabb darabját nem adják ki Nintendo Switch-re.

Hirdetés

A tavalyi kiadás Switch verziója nagyon gyatrán teljesített. Kevesen is vették meg, aki pedig begyűjtötte, az rengeteg technikai problémába ütközött a játék során. A 2K Games ezért úgy döntött, inkább nem erőltetik ezt a platformot, és a PC-s, Xbox One-os, PS4-es verziókra fordítják az erőforrásokat.

Ezek szerint a WWE 2K18-ban felbukkanó hibákat nem sikerült kiküszöbölnie a fejlesztőcsapatnak, és speciális, csak a Switchre optimalizált játékmotorral inkább nem akarnak vesződni (mint ahogy azt például a FIFA 18 esetében az EA tette).

A WWE 2K19 október 8-án jelenik meg a fent említett platformokra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)