Hirdetés

WWE 2K19 - a Towers módban egy sor meccsen kell végigverekednünk magunkat

|

Különböző módosítók mellett feladatok teljesítésével és a WWE legjobbjainak legyőzésével lépkedhetünk előre.

Hirdetés

Remélhetőleg ha egyszerre kerülnek említésre a verekedős játékok és a tornyok, mindenkinek beugrik a Mortal Kombat. A WWE 2K19 tornyai kicsit másképp működnek majd, de van hasonlóság.

Hirdetés

A Towers módon belül két lehetőségünk van: a Gauntlet tornyokon egyhuzamban kell végigmenetelnünk, a Steps tornyokon viszont meccsenként is mehetünk saját tempónkban. Lesznek különböző módosítók, valamint teljesítendő feladatok. Aki igazi kihívásra vágyik, az az AJ Styles Million Dollar Toweren próbálkozhat, ahol 15 ellenfelet kell egymás után, az életerőnk újratöltődése nélkül lenyomni. Ha még többet akartok tudni, látogassatok el ide.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)