Hirdetés

WWE 2K20 - különleges lesz a karriermód

|

A sorozat történelmében először férfi vagy női pankrátorral is belevághatunk majd a MyCareerbe.

Hirdetés

A 2K Games nemcsak a koslárlabda-rajongók igényeit elégíti ki idén, hanem a pankráció kedvelőinek is készül egy vadonatúj WWE-játékkal. Nyáron már egy csomó fontos apróság kiderült az idei részről, és a srácok most a karriermódhoz is összekalapáltak nekünk egy ütős kedvcsinálót.

Hirdetés

Nagyon fontos változást hoz a WWE 2K20, ugyanis most először nemcsak férfi pankrátorral vághatunk bele a MyCareer izgalmaiba, hanem akár női harcost is alkothatunk. Valószínűleg sokan örülnek majd ennek a lehetőségnek, hiszen a valódi sportban sem csak egyetlen nem képviselteti magát. A mód története egyébként 18 fejezetből és nagyjából 100 meccsből áll, végigjátszása pedig megközelítőleg 20 órát fog igénybe venni. Egy sportjátékhoz képest nem is rossz számok ezek.

Ha pedig kíváncsiak vagytok arra, mi minden vár főhősünkre a MyCareerben, akkor feltétlenül csekkoljátok a most kiadott előzetest!

A WWE 2K20 október 22-én jelenik meg PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra. Ti adtok neki egy esélyt?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)