Hirdetés

WWE 2K20 - az új frissítés tönkrevághatja a mentésünket PC-n

|

A fejlesztők igyekeznek javítani a játékélménybe belerondító hibákat, de úgy tűnik, most sikerült még nagyobb galibát okozniuk.

Hirdetés

Érthető módon elégedetlenek a rajongók, amiért a WWE 2K20 elég ramaty állapotban debütált, ráadásul még olyan játékos is akadt, aki visszakérte a produktum árát. Szerencsére a fejlesztők próbálják menteni a menthetőt, és nemrég jött is egy új patch, ami legnagyobb szerencsétlenségükre újabb gondot okozott.

Hirdetés

A játékosok egy része arról számolt be, hogy az 1.03-as frissítés telepítése után korrupttá, vagyis használhatatlanná vált a mentésük, így az elért eredményeik seperc alatt semmivé váltak. Úgy tűnik, a probléma csak a PC-s változatot érinti, mivel a konzolos verziók kapcsán nem igazán érkezett ilyen panasz. Valószínűleg nem tesz jót a már amúgy sem túl népszerű játék renoméjának egy ilyen malőr, úgyhogy remélhetőleg minél előbb elhárítja a hibát a 2K.

Nektek okozott valami gondot az 1.03-as patch?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)