Hirdetés

WWE 2K20 - megérkeztek az első lényeges részletek a játékról

|

A 2K Games elárasztott minket némi új infóval, így azt is megtudhattuk például, kik lesznek a borítón.

Hirdetés

Értelemszerűen idén is visszatér a 2K pankrációs játéksorozata, és néhány nappal ezelőtt már kaptunk is egy kis betekintést az új részbe. Most viszont megérkeztek a fontosabb tudnivalók is, amelyekkel nem árt tisztában lenni, mielőtt valaki esetleg rábökne az előrendelés gombra.

Hirdetés

Egy friss videóból derült ki, hogy a WWE 2K20 borítóján Becky Lynch és Roman Reigns fognak feszíteni, ami azért is különleges, mert ez az első a játéksorozat történelmében, hogy egy pankrátornő kerül a dobozokra.

Az sem titok már, hogy visszatér a 2K Showcase mód, ami a The Woman's Evolution nevet viseli, és Becky Lynch, Bayley, Charlotte Flair, valamint Sasha Banks karrierje lesz a középpontjában. A MyCareer-ben a játékos férfi és női karaktert is készíthet majd, és bekerülnek a Mixed Tag meccsek is, ahol nem számít a pankrátor neme a csapat megalkotásakor. A WWE Towerek sem maradnak ki az új részből, és kapunk egy történetközpontú Towert is, ami Roman Reigns karrierjét mutatja be. A megjelenés utáni tartalmakról pedig a WWE 2K20 Originalok fognak gondoskodni, amelyeknek mindegyike tartalmaz egy új, egyedi témájú világot.

A 2K azt is elárulta, milyen jóságok kerülnek bele az egyes különleges változatokba. A dobozosan és digitálisan is kapható Deluxe kiadás ezeket tartalmazza:

- Egyedi, Deluxe csomagolású játék
- Accelerator, ami azonnal elérhetővé teszi a feloldható tartalmakat, és testre szabhatjuk a játszható karakterek tulajdonságait
- Kickstart, ami 25 attribute pontot és 8 skill pontot ad a MyCareer módhoz, feloldja az összes boost slotot, illetve kapunk még 25 ezer VC-t, 15 ingyenes boostot, 2000 ingyenes tokent, és 400 ingyenes deluxe tokent
- Teljes WWE 2K20 Original-szett
- További játszható karakterek: Chyna, Hulk Hogan, "500$ Shirt" The Rock, Rock 'n' Sock Connection Mankind
- WWE Supercard limitált kiadású kártyák (csak a dobozos változathoz)

A gyűjtői kiadásba pedig ezeket pakolják a srácok:

- Egyedi, gyűjtői csomagolású játék
- Az összes extra a Deluxe kiadásból
- Exkluzív WWE Smackdown ring posztódarab (a 2002 és 2008 közötti időszakból)
- Limitált kiadású, Kurt Angle, Rey Mysterio vagy Edge által dedikált WWE Smackdown Legend plakett

A WWE 2K20 október 22-én érkezik meg PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra. Ti beszerzitek majd?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)