Hirdetés

Elvileg törölték a WWE 2K21-et, azért, hogy a következő rész még jobb lehessen

|

A WWE 2K20 csúfos bukása után úgy tűnik, a 2K Games inkább pihenőre küldi a sorozatot.

Hirdetés

Mi sem rejtettük véka alá, hogy mennyire botrányosan pocsék lett a WWE 2K20. Szerencsére ezt jól látja a 2K Games is, éppen ezért a híresztelések szerint behúzzák a kéziféket. Idén nem kapunk új részt a sorozatban, a fejlesztőknek így több idejük jut a talpra állásra. 

Hirdetés

Justin Leeper, a korábbi WWE játékok történetének írója árulta el, hogy komoly változások várhatóak a széria életében. Azt állította, hogy megbízható források mesélték el neki, a WWE 2K21-et törölte a kiadó, idén nem érkezik új rész. Arra is rámutatott, hogy általában az adott év WrestleMania eseményén szoktak mindig bejelenteni az új WWE játékot, de erre idén nem került sor. 

A WWE 2K20 volt az első olyan játék, amelyet immár teljes egészében egy új fejlesztőcsapat, a Visual Concepts készített el - korábban a Yuke's dolgozott a sorozaton, a Visual Concepts csak besegített nekik. Teljesen világos, hogy a Visual Concepts gárdájának több időre van szüksége ahhoz, hogy egy minőségi produktumot tudjanak összedobni, így a WWE-rajongók igazából örülhetnek annak, ha most tényleg kimarad egy teljes év.

Itt még nincs vége a történetnek, Leeper ugyanis azt is elárulta, tudomása szerint azért érkezik valamiféle videojátékos produktum 2020-ban is a WWE kapcsán, de ez egy teljesen más játék lesz, más fejlesztőcsapattal. Ha tippelnem kéne, akkor én egy mobiljátékra számítanék, de természetesen egyelőre még a sötétben tapogatózunk. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)