Hirdetés

Akkora pofont kapott, hogy kényszerpihenőre megy a 2K Games egyik sportsorozata

|

Eddig csak nem hivatalos forrásokból származó információkra támaszkodhattunk, de most már biztos, hogy kihagyja az idei szezont a WWE 2K21.

Hirdetés

Sokkal szívesebben írunk kiváló játékokról a gyalázatosak helyett, de tavaly nem adta meg nekünk ezt az örömet a 2K Games. Ugyanis az új fejlesztőcsapathoz került WWE 2K20 csúnyán leszerepelt, és épp ugyanabba a gödörbe lökte a szériát, ahonnan a hasonló utat bejárt NBA Live próbálkozik már évek óta kimászni, mindeddig sikertelenül.

Hirdetés

A befektetőkkel Frank Riddick megbízott pénzügyi vezető közölte a hírt, a világ többi részével pedig a WWE 2K hivatalos Twitter oldala, miszerint hiába is keresnénk idén a boltok polcain a WWE 2K21-et. Ami pedig a széria jövőjét illeti, azzal kapcsolatban április 27-én, azaz hétfőn tesznek majd bejelentést. Ebből következhet akár az is, hogy feloszlatják a Yuke's többéves munkáját összebarmoló Visual Concepts gárdáját, de persze ugyanígy kaphat még egy esélyt (pluszt egy extra évnyi fejlesztési időt) a stúdió arra, hogy bizonyítson.

Nektek hiányozni fog a digitális pankráció?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)