Hirdetés

Tényleg törölték a WWE 2K21-et, de így sem maradunk idén videojátékos pankráció nélkül

|

A WWE 2K Battlegrounds fog beugrani az erre az évre tervezett számozott epizód helyére.

Hirdetés

Április közepén már felröppentek a pletykák arról, hogy törlik a WWE 2K21-et azért, hogy a sorozat következő része még jobb lehessen - ez mondjuk nem nagy vállalás a valóban vállalhatatlanul pocsék WWE 2K20 után. Múlt héten aztán kiderült, hogy a széria mögött álló 2K nagy bejelentéssel készül a mai napra. Nos, bármennyire is szerették volna sokan, nem azt tette közzé a kiadó, hogy szélnek eresztik a Visual Concepts gárdáját. 

Hirdetés

A fejlesztőcsapat ugyanis végül valóban kap egy év haladékot, tehát idén nem jelenik meg új WWE 2K játék, egy esztendővel tovább dolgozhatnak a folytatáson, ami remélhetőleg képes lesz valamit visszahozni a széria régebbi pompájából (bár azért tegyük hozzá, a WWE 2K címek sosem képviselték a játékipar csúcsát). Mindenesetre így sem maradunk idén új pankrátoros videojáték nélkül.

A 2K ugyanis bejelentette a rajzfilmes grafikával operáló, árkád játékmenetre építő WWE 2K Battlegroundst, amit a  NBA 2K Playgroundst is fejlesztő Saber Interactive készít el, és elvileg még ebben az évben, egészen pontosan ősszel le is szállít. Az elkövetkező hónapokban folyamatosan érkeznek majd az új infók a WWE 2K Battlegrounds kapcsán, de egy rövidke ízelítőt már most is tudunk mutatni. Ősszel elválik, hogy egy szórakoztató játékot, vagy egy végtelenül kellemetlen pótlékot kapunk, a teaser trailer alapján mindkettőre megvan az esély. 

Az egyelőre nem tudjuk, hogy milyen platformokra várható a WWE 2K Battlegrounds. Titeket kárpótol a nagyfejű pankrátorok most bemutatott mókás bunyója, vagy ez édeskevés egy rendes WWE 2K cím helyett?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)