Hirdetés

WWE pankrátorok érkeztek a Rainbow Six Siege-be

|

Undertaker és Becky Lynch bőrébe bújva is nyomhatjátok már a Rainbow Six Siege-et.

Hirdetés

Rendhagyó tartalmakkal bővült a továbbra is hihetetlenül népszerű Rainbow Six Siege. A Ubisoft játéka ugyanis most nem teljesen új operátorokat kapott, hanem régebbi választható karakterekhez érkeztek formabontó skinek. Az új kinézetek mögött a Siege és a világ legnagyobb pankrátorszervezeteként számon tartott WWE együttműködése áll.

Arról van ugyanis szó, hogy két Siege-operátor WWE-s pankrátor skint kapott, így gyakorlatilag ha szeretnénk, Undertaker és Becky Lynch kinézetét használva is bevetésre indulhatunk a Siege-ben.

Hirdetés

Az Undertaker skint egészen pontosan Blackbeard kapta meg, míg a Becky Lynch kinézetet Thorn. A két operátor ezen felül új fegyverskineket is kapott, ez Blackbeard esetében az MK17 CQB (The Tombstone), Thornnál pedig nem más, mint az UZK50GI (Dis-Arm-Her).

A WWE-s kooperáció kapcsán természetesen egy új trailer is érkezett:

Mindkét pankrátor skincsomagja 2160 R6 credites darabáron zsákolható be, a WWE Rumble Bundle nevű, mindent tartalmazó pakkért pedig 4080 R6 creditet kell leszurkolni. 

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)