Hirdetés

WWE-pankrátorokkal bővül a Gears 5

|

A The New Day csapata játszható karakterként kerül be az ötödik Gears epizódba.

Hirdetés

Érdekes együttműködés született a jelek szerint a Microsoft és a WWE között, ugyanis három pankrátor érkeszik vendégszereplőként a tavaly szeptemberben megjelent Gearts 5-be. Egészen pontosan a The New Day érkezésére számíthatunk, vagyis Xavier Woods, Kofi Kingston és Big E ragad majd puskát a rondaságok elleni harcban.

Egyelőre nem tudni, hogy pontosan mikor is várható a trió érkezése, de az alábbi képek alapján a látványra nem lesz panasz, elég jól néznek ki a srácok egyedi páncéljaikban. 

Hirdetés

Nem a The New Day csapatának tagjai lesznek a Gears 5 első pankrátorai, hiszem ár az indulástól kezdve elérhető volt a játékban a pankrátorból immár színésszé avanzsált Dave Bautista is.

Az új harcosok érkezését egyébként maga Xavier Woods jelentette be saját Twitter-oldalán. Woods maga is nagy rajongója a szériának, bejegyzése szerint nem csak játszott a korábbi részekkel, hanem a Gears of War regényeket is olvasta. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)