Hirdetés

John Cena az eddigi legszürreálisabb Wrestlemania meccsen alulmaradt egy bábbal szemben

|

A Wrestlemania 36 nem csak azért lesz rendhagyó, mert a koronavírusjárvány miatt közönség nélkül rendezték meg.

Hirdetés

A világ legnagyobb pankrációs szövetsége, vagyis a WWE rendhagyó megoldás mellett döntött: az év legnagyobb pankrátorgáláját, a 36. Wrestlemaniát értelemszerűen nem rendezhették meg a megszokott keretek között, de nem is akarták teljesen törölni az esemény, így végül egy nézők nélküli arénában estek egymásnak a bunyósok. Ez a faramuci helyzet pedig tered adott elég különleges előadásoknak is. 

Hirdetés

A WWE-rajongók sok érdekes eredménynek örülhettek (vagy épp bánkódhattak miattuk) a Wrestlemania 36-ot nézve: Charlotte Flair legyőzte Rhea Ripley-et, Edge lenyomta Randy Ortont, a The Street Profits duó megszerezte a WWE Raw Tag Team Championship öveket, illetve Drew McIntyre felülkerekedett Brock Lesnaron, így ő lett az első brit, aki derekára csatolhatta a WWE Champion övet. Mindezek azonban eltörpülnek amellett, hogy a nagy visszatérő, John Cena egy bábbal bunyózott a ringben. 

Röviden összefoglalva arról szólt az egész történet, hogy az utóbbi időben a "The Fiend" személyiséget használó Bray Wyatt volt Cena ellenfele, meccsük pedig egy jól megkomponált előadás lett. Mármint most nem arról van szó, hogy le volt zsírozva a bunyó - természetesen értjük, miről szól a pankráció -, hanem ezúttal egy valódi(nak látszó) harc helyett egy komplett művészi performansz tárult a szemünk elé. 

Wyatt 2019-ben vette fel az említett  The Fiend perszónát, miközben egy Firefly Fun House nevezetű bábműsort vezetett (igen, lépjünk túl, ez is megtörtént a WWE történetében). Félelmetes maszkot hordó új személyisége a történet szerint képes manipulálni az időt és a teret, Cena elleni meccsén pedig fogta a tizenhatszoros WWE-bajnokot, és újra végigvezette karrierje fontosabb állomásain, egyúttal szembesítette félelmeivel, és bizonyította neki, hogy míg Cena számtalan lehetőséget kapott az élettől, neki mindenért meg kellett küzdenie.

Nehéz eldönteni, hogy ezt látni mókás vagy épp kellemetlen volt, de tény, hogy a hülyeségbe beleadott a két főszereplő apait-anyait. Az egész káosz végül úgy zárult, hogy Cena egy bábbal verekedett, közben pedig Wyatt megjelent mögötte, és kifektette a mostanában inkább színészi tehetségét kamatoztató pankrátort. 

Mivel a teljes Wrestlemania 36 kizárólag előfizetéssel tekinthető meg, csak egy kurta-furcsa videós újrafeltöltést találtunk a WWE történetének eddigi egyik legbizarrabb összecsapásáról, de ezen keresztül is világos lesz, mennyire elborult "meccset" vívott John Cena és Bray Wyatt, illetve az a bába, ami rémálmainkban sem szeretnénk, hogy újra előjöjjön. Ide kattintva értek el egy videót (amennyiben még nem törölték), ha mindenképp látni akarják a teljes mérkőzést. Mindenesetre egy apróbb szeletet maga a WWE is feltöltött az anyagból, és ez is tökéletesen tükrözi azt, hogy milyen agymenést láthattak otthon a kanapéba süppedve a nézők.  

Az egészben egyébként szerintem az volt a legjobb, hogy mivel nem egy közönség előtt zajló meccsről, hanem egy előre rögzített anyagról volt szó, simán tudtak használni ilyen vágásokat is, amelyek valóban misztikus hangulatot kölcsönöztek ennek az egész őrületnek:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)