Hirdetés

Minecraft - egy teljes értékű MMORPG is játszható benne

|

Egy közel 200 fős társaság dolgozott rajta majd 6 évig, és még jelenleg is finomítgatják, frissítgetik. Érdemes kipróbálni.

Hirdetés

Az elmúlt pár hónapban a Minecraft elkezdte reneszánszát élni (nem kis részben valószínűleg PewDiePie új sorozatának köszönhetően), így minden azzal kapcsolatos projektre is hirtelen sokkal nagyobb reflektorfény vetül. Ami nem is baj, hiszen olyan komoly munkákkal találkozhatunk, amelyek megérdemlik a figyelmet és az elismerést.

Hirdetés

Az egyik ilyen ősöreg projekt a Wynncraft, aminek nevét a Minecraft közösségének tagjai jó eséllyel hallották már. A játék egy Minecraftban épített MMORPG, egy hatalmas, bejárható világot biztosít a közel 2 millió játékosának. Van több mint 100 legyűrhető küldetés, guild rendszer, raid bossok, dungeonok - vagyis konkrétan minden, amit elvárnánk egy MMO-tól. Nézzétek meg a videóját alább:

A Wynncraft teljesen ingyenesen játszható, amennyiben már rendelkezel egy Minecraft példánnyal. A szerverhez való csatlakozás részleteiről itt olvashatsz.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)