Hirdetés

Újabb 5 Xbox 360-as játék költözött Xbox One-ra

|

Bővül az Xbox One-on is játszható játékok listája. Ezen a héten több, mint 5 játékot jelentett be a Microsoft, amik kompatibilisek a konzollal.

Hirdetés

Igen felhasználóbarát lépés volt anno a Microsofttól, hogy fokozatosan elérhetővé teszik a korábban Xbox 360-ra készített játékokat Xbox One-ra is. Nemcsak az adott játék, hanem azon belül minden mentés, bővítmény és eredmény, amit elértél úgyszintén megjelenik a One-on. A lista augusztusban is bővült, de nézzük mi a szeptemberi eresztés.

Akik már megvették az alábbi játékok valamelyikét 360-ra, azoknak automatikusan meg fog jelenni majd az Xbox One-os könyvtárában:

- Arkanoid Live: 10$ - kb. 2800 Ft
- Bayonetta: 20$ - kb. 5600 Ft
- de Blob 2: 20$ - kb. 5600 Ft
- QIX: 10$ - kb. 2800 Ft
- Of Orcs and Men: 20$ - kb. 5600 Ft

A héten ez már a második ilyen bejelentés a Microsofttól, ugyanis hétfőn a Deathspank: Thongs of Virtue, a Bejeweled 3 és a Gatling Gears elérhetővé vált Xbox One-ra.

A kompatibilis játékok tavaly novemberben jelentek meg és azóta már 230 cím szerepel a listán. A felhasználók együttesen 145 millió órát töltöttek el 360-as játékokkal Xbox One-on, szóval elmondhatjuk, hogy tényleg jó ötlet volt ez a Microsoft részéről.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)