Hirdetés

Chaos Reborn - az X-COM alkotójának új játéka

|

A Chaos Reborn lesz a stratégiai játékok rajongóinak új kedvence, amit az a Julian Gollop szállít, akinek az X-COM szériát is köszönhetjük.

Hirdetés

December 9-én érkezik a Chaos Reborn Early Access változata PC-re és Mac-re. Az árát egyelőre nem jelentették be, de ha a projekt ugyanazt az árazást követi , mint hasonló, közösség finanszírozta tesói, körülbelül 20 dollárért lehet majd hozzájutni.

Várhatóan hét hónapig tart az Early Access állapot, tehát fontos tudnotok, hogy egy még fejlesztés alatt álló programot vesztek meg, ha úgy döntötök, hogy kipróbálnátok a játékot. A Chaos Reborn ezen verziója a 2v2-es csapatos harcokat támogatja majd a free-for-all mérkőzések mellett. A kampányra és az AI elleni háborúra a megjelenésig kell várnunk.

A Chaos Reborn Gollop 1985-ös klasszikusának, a Chaosnak az utódja lesz. Az idei év elején a közösség dobta össze a szükséges pénzt, illetve annál is többet, 210 854 dollárt a projektre.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)