Hirdetés

X-com: újra ufót vadászhatunk

|

Talán járnak még GSO-ra olyan öreg rókák akik emlékeznének az örök klasszikus X-com nevű játékra. Az Xbox Live tulajok már egy ideje játszhatnak a Terror from the Deep alcímű játékkal, most a PC-sek következnek esetükben a Steam rendszer szolgáltatja a játékot.

Hirdetés

Az ilyen ős játékok sajnos már egyre kevésbé hajlandóak elindulni napjaik operációs rendszerein, ha sikerült az internet legmélyebb zúgaiból előásni őket. Az ufo vadászós stratégiai játékok első darabja május 11-ig 2,5 dollárért elérhető a Steam rendszeren keresztül, utána pedig 4,85-öt kell kipengetnünk ha ismét gépünkön akarjuk viszontlátni a régi matuzsálemet. A valve az Xbox Live mintájára szeretné kibővíteni vásárlási listáját még több egyszerű, régi arcade játékkal.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)