Hirdetés

X-Men - melyik a legjobb és legrosszabb film?

|

A legújabb X-Men film már a mozikban van, minek örömére a Rotten Tomatoes összeállított egy rangsort a franchise eddigi részeiből.

Hirdetés

Ha a mutáns szót meghallja, az emberek többségének rögtön az X-Men franchise ugrik be és nem csak a képregények, hanem az egyre bővülő filmes univerzum miatt is. Kivétel nélkül szinte mindegyik X-Men mozinak megvan a maga rajongótábora, ezért nehéz egyértelműen rangsorolni őket. A Rotten Tomatoes most mégis megtette annak apropóján, hogy megjelent az X-Men: Az eljövendő múlt napjai.

A felállított rangsorból többek között kiderül, hogy bár Farkas (avagy Rozsomák) mindegyik darabban szerepel, a saját filmjei mégsem voltak képesek felmászni a dobogóra, a nézők és a kritikusok inkább azt kedvelik, ha nem magányos hősként hanem csapatban játszik. Nézzük az eredményeket:

1. X-Men: Az elsők (2011) - Kritikusok: 87%/Nézők: 87%
2. X-Men 2 (2003) - Kritikusok: 87% /Nézők: 84%
3. X-Men - A kívülállók (2000) - Kritikusok: 82% /Nézők: 83%
4. Farkas (2013) - Kritikusok: 69% /Nézők: 70%
5. X-Men: Az ellenállás vége (2006) - Kritikusok: 58% /Nézők: 63%
6. X-Men kezdetek: Farkas (2009) - Kritikusok: 38% /Nézők: 60%

És nálatok hogy néz ki a lista? Hol helyeznétek el rajta Az eljövendő múlt napjait?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)