Hirdetés

X-Wing és Tie Fighter - Küszöbön a nagy visszatérés?

|

A játékipar tele van pletykákkal, s olykor bizony megesik, hogy utólag valamelyik igaznak bizonyul. Vajon most is ez a helyzet?

Hirdetés

Tíz éve már annak, hogy egy valamirevaló űrszimulátorban kergethették egymást a birodalom és a lázadók legkiválóbb pilótái. Az 1993-ban született X-Wing sorozat utolsó felvonása, az X-Wing: Alliance még 1999-ben mutatkozott be.



Megjelent ugyan az elmúlt években néhány vérszegény próbálkozás (pl. Battle for Naboo) a LucasArts istállójából, de komolyabb űrszimulátor egy sem. Látszólag teljesen megszűnt az érdeklődés a téma iránt, pedig olyan címek álltak korábban sorba a játékosok kegyeiért, mint az I-Wars, a Freespace, a Starlancer, és még sorolhatnám.
Ennyi év után felcsillanni látszik a remény, mely az esetek többségében nem több csalóka délibábnál. Amiről most írni fogok, az nem több egyszerű pletykánál, egy zsurnaliszta vágyálmainál, ezért nyomatékosan arra kérnék minden érdeklődőt, hogy ne élje bele magát máris egy lehetséges folytatásba.



Nos, az ismert g4tv.com munkatársa, Patrick Klepek a LucasArts elnökét, Darrel Rodriguezt faggatta e-mailben a sikeresnek tűnő Monkey Island feltámasztást (The Secret of Monkey Island: Special Edition és Tales of Monkey Island) követő tervekről. Rákérdezett, hogy visszatérne-e a kiadó az X-Wing és a Tie Fighter sorozatokhoz.
A válasz: "Pillanatnyilag nincs semmi bejelenteni valónk, de legyetek résen. Hamarosan..."
Ebből a g4tv.com munkatársa azonnal levonta a következtetést, miszerint bejelentés előtt áll egy új X-Wing, vagy Tie Fighter játék.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)