Hirdetés

Nagy bejelentésekkel készül a Microsoft az X018-ra

|

A rendezvényen többek között a PlayerUnknown's Battlegrounds kapcsán is érkeznek majd újdonságok.

Hirdetés

Hamarosan megrendezésre kerül Mexikóvárosban az Xbox saját bulija, az X018, és valószínűleg jó néhány érdekességgel készülnek a srácok. Ráadásul most meg is tudtuk, hogy mely alkotások lesznek ott biztosan az eseményen.

Hirdetés

Az Xbox Twitter-oldalán megjelent egy bejegyzés, amiből kiderült, hogy az X018-on nagy bejelentésekre számíthatunk a PlayerUnknown's Battlegrounds kapcsán, illetve láthatjuk a Shadow of the Tomb Raiderhez készülő The Forge kiegészítőt is, és természetesen a State of Decay 2 sem marad ki a buliból. Ezek mellett pedig más újdonságokra is számíthatunk még, de egyelőre titok, hogy pontosan mikre.

A magyar idő szerint november 10-én, este 10-kor kezdődő előadást livestreamen keresztül is nézhetjük majd, szóval kíváncsian várjuk, mi minden mindennel akarnak majd lenyűgözni bennünket. 

Ti figyelemmel követitek majd az eseményt?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)