Hirdetés

X1600 - a középkategóriás

|

Az ATi következő középkategóriás kártyája, az RV530 tervezett megjelenési dátuma október első hete. A tervek szerint az R520 architektúrára legalább négy kártyaváltozat épül majd, és mindegyikük támogatja a PixelShader 3.0 változatát. Az RV530 középkategóriás kártyatípus kereskedelmi neve az X1600 lesz, és két változatban jelenik majd meg. A gyorsabb 600 MHz-es magórajellel és 12 futószalaggal rendelkezik. Állítólag az X1-et tizenegynek kell olvasni, az X ugyanis ebben az esetben a római ábécé tízes számjegyét takarja. Így tovább folytatódik az ATi sorozatszámozása. Az X1600 tekinthető az alapváltozatnak. Terveznek X1300 és X1800 kiadásokat is, amelyek szintén az R520-as architektúrára épülnek és október elején debütálnak.

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)