Hirdetés

X3: Gold Edition megjelenés júniusban

|

Gyűjtői változattal kedveskedik rajongói számára a német illetőségű, X3 játékokért felelős Egosoft vállalat.

Hirdetés

Idén júniusban indul útjára az X3: Gold Edition, melynek tartalmai között találhatjuk az tavaszig megjelent, Egosoft által fejlesztett X3 címeket. Korábban már beszámoltunk az áprilisban érkező Aldrin Missions kiegészítőről, mely szintén helyett kapott a gyűjteményben, Társaságában hozzájuthatunk az X3: Reunion és az X3: Terran Conflict játékokhoz is. Meglepetésre Amerikában és Kanadában nem hozzák forgalomba, igaz ebben nagy szerepet játszik a Deep Silver disztribúciós modellje is. Kontinensünkön gond nélkül beszerezhetjük a jelen pillanatban pontos díjszabás nélküli „gyűjtői változatot". Az X3 folytatásának tavaly őszi bemutatkozása során újabb menedzsmentre és harcokra épülő, űrjátékokat kedvelő felhasználók ragadtak az Egosoft hálójába, akik visszajelzései meghallgatásra találtak, így nem marad érintetlen az X3 széria.

x3.jpg
 
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)