Hirdetés

X4: Foundations - ősszel jön a nagy múltú sorozat új része

|

A tervek szerint még idén elérhetővé válik az Egosoft űrszimulátora, ami igazi csemege lehet a műfaj kedvelőinek.

Hirdetés

A műfaj rajongóinak valószínűleg nem kell bemutatni az X szériát, amelynek első darabja még 1999-ben jelent meg, azóta pedig számos új résszel bővült. Hamarosan ismét elmerülhetünk a sorozat egyedi világában, és meghódíthatjuk az univerzumot.

Hirdetés

Az X4: Foundations fejlesztői nemrég bejelentették, hogy november 30-án érkezik meg a játék PC-re, tehát már nem kell sokat várni a megjelenésre. Az Egosoft alkotása egy vérbeli űrszimulátor lesz, amelyben a világűr felfedezése mellett kereskedhetünk és háborúzhatunk is az univerzumot benépesítő fajokkal.

A bejelentés mellé egy vadonatúj gameplay trailert is kaptunk még a srácoktól, szóval most azt is megnézhetjük, hogy fest ez az egész élesben.

Ti játszottatok a sorozat valamelyik korábbi részével?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)