Hirdetés

Xbox 20/20: mostantól havonta megtudunk majd valamit az Xbox jövőjéről

|

Az Xbox Series X játékok és a Game Pass jövője is kiemelt figyelmet kap majd a héten induló Xbox 20/20 sorozat keretében. Bejelentések, trailerek, és folyamatos marketinghadjárat hergel.

Hirdetés

Alaposan feladta a leckét a játékipar szereplőinek a világjárvány, mert nem elég, hogy át kellett állniuk otthoni munkavégzésre, még a sok tízezer szakmabelit, sajtómunkást és látogatót vonzó gamerrendezvényeknek is búcsút inthettek az E3-tól a gamescomig. Mit csináljon ilyenkor a generációváltás küszöbén álló konzolgyártó? Egyrészt csatlakozhat olyan kezdeményezésekhez, mint a Summer Game Fest, másrészt pedig saját maga is létrehozhat egy nagyszabású programsorozatot, mint ahogy a Microsoft is tette.

Hirdetés

Az Xbox 20/20 mostantól egészen az év végéig minden hónapra tartogat valamilyen érdekességet az Xbox jövőjéről, beleértve az Xbox Series X konzolt, az Xbox Game Pass folyamatosan bővülő kínálatát, a szolgáltatással még az év vége előtt fuzionáló Project xClouddal kapcsolatos információkat, és végül, de nem utolsósorban azt is, hogy milyen következő generációs játékokon dolgoznak az Xbox Game Studios alá tartozó csapatok.

Az Inside Xbox május 7-i, magyar idő szerint 17:00-kor kezdődő adása lesz az Xbox 20/20 első felvonása, és ez a korábbi értesüléseknek megfelelően az Xbox Series X-re érkező, külső fejlesztésű játékokra fókuszál majd. Olyan nagy AAA kategóriás címek is helyet kapnak majd a műsorban, mint az Assassin's Creeed Valhalla gameplay premier, de független fejlesztők alkotásait is megismerhetjük majd. A bemutatandó címek mindegyikét már a next-gen konzolra optimalizálták, tehát villámgyors töltésre, és 4K felbontás mellett akár 120 fps-re számíthatunk. Ezen felül szó lesz azokról a játékokról is, amelyek csatlakoznak a Smart Delivery kezdeményezéshez, azaz elegendő lesz őket csak egyszer megvásárolni, teszem azt Xbox One-ra, hogy aztán ha csak később térnénk át Xbox Series X-re, akkor a következő generációban már teljes pompájában futtathassuk az adott címet mindenféle további felár nélkül.

Természetesen a többség - mi magunk is - arra kíváncsi leginkább, hogy mit főztek ki a már régóta meglévő, vagy frissen alapított, felvásárolt belső stúdiókban. Róluk majd a júliusi, tehát két hónappal későbbi adásban rántják le a leplet, ugyanis mindegyik alkalommal más témát állítanak az esemény középpontjába.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)