Hirdetés

Xbox 360 és Xbox One játékok böngészőben? A Microsoft már próbálgatja

|

A Microsoft állítólag jelenleg is azzal kísérletezik, hogy böngészőből tegye játszhatóvá az Xbox 360-as és Xbox One-os játékokat. És még csak az Internet Explorer sem lesz kötelező.

Hirdetés

Szeptember első fele két okból is fontos az Xbox One számára: egyrészt számos országban, köztük Magyarországon is most jelent meg, másrészt a nyitócímként, ezzel együtt pedig exkluzívként debütált Dead Rising 3 már PC-re is megvásárolható (és nem sikerült valami jól a port, erről Dead Rising 3: Apocalypse Edition tesztünkben olvashattok).

Lehet, hogy hamarosan már nem lesz szükség arra, hogy a PC-sek Xbox konzolt vegyenek, a Neowin forrásai szerint ugyanis a Microsoft azon dolgozik, hogy játszhatóvá tegye az Xbox 360-as és Xbox One-os játékokat PC-n. Jelenleg is folynak a tesztek egy nagyon szűk csoport bevonásával, a cél pedig az, hogy a streamelt játékok stabil 60 FPS-sel futhassanak bármilyen böngészőből, akár Chrome-ból vagy Firefoxból is. Azt fontos megjegyezni, hogy még ha létezik is a projekt, nem biztos, hogy mi valaha is kipróbálhatjuk. Figyeljük a híreket, ha jön a cáfolat vagy a megerősítés, egyből szólni fogunk.

Milyen Xbox 360-, Xbox One- vagy csak szimplán konzolexkluzívokat látnátok szívesen PC-n?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)