Hirdetés

Xbox 360 HD-DVD olvasó a PC-ben is!

|

Egy külföldi fórumon részletesen leírják, hogyan tudjuk működésre bírni az Xbox 360 játékkonzolhoz külön megvásárolható HD-DVD olvasót PC-s környezetben.

Hirdetés

Nem csoda, hogy a 199 dolláros kiegészítőt hamar kezelésbe vették a barkácsoló kedvűek. Már egy ideje letölthető a Windows számára a HD-DVD lejátszására alkalmas szoftver, s így elvileg már csak egyetlen apróság választ el a sikertől: a Windowsnak szüksége van driverre is az olvasó használatához.

Ügyes programozók már ezt is megoldották. Ezután már csak egy kis szerelés (USB-n keresztül lehet PC-re kötni az olvasót), és néhány szoftveres beállítás van hátra. Érdekes, hogy az utolsó lépésre Maces környezetben nincs is szükség :) Mindenesetre aki megpróbálkozna a garanciavesztéssel járó beavatkozással, jobb, ha előbb megbizonyosodik róla, hogy a HD film lejátszásához elég erős vassal rendelkezik.

Címkék: #hd-dvd
Platformok: Xbox 360
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)