Hirdetés

Xbox 360: jön a 320GB-os merevlemez

|

Várhatóan még októberben megjelenik a 320GB-os HDD a Slim Xbox 360 konzolokhoz, akár teljes szettben, akár külön kiegészítőként vásárolva. Olcsó viszont nem lesz.

Hirdetés

 

Ahogy közeledik a téli főszezon (karácsony ugyebár), úgy lehet látni, hogy idén sem maradunk XBox 360 csomagok nélkül. A Microsoft tervei szerint a Slim konzol idén 320 GB-os merevlemezzel felszerelkezve érkezik, igény szerint Gears of War 3, Kinect Star Wars és Call of Duty: Modern Warfare 3 játékkal felszerelve. (A Gears of War 3-as bundle egyébként már 250 GB-os modellel is kapható.)

Emellett természetesen külön is megvásárolható az új merevlemez (már októberben), amelyet 129.99 dolláros (vagyis kb. 28 ezer forintos) áron vezetnek be. A Microsoft persze szeretné az üzletet csábítóbbá tenni, ezért várhatóan egy Lego Star Wars III: The Clone Wars letöltőkódot is csomagolnak majd a merevlemez mellé, amelyet Xbox Live-on válthatunk be (hogy ez a magyar piacra is vonatkozik-e, arra még nincs külön információ, de mindenképpen jelezzük, ha készül valami érdekes akció).

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)