Hirdetés

Jön egy új Xbox 360 kontroller, ütős lesz

|

A Microsoft továbbra is gondol az előző generációs gépek tulajdonosaira, már ami a megjelenő kiegészítőket illeti. Itt a vadonatúj Arctic Camouflage kontroller!

Hirdetés

Valljuk be őszintén, a Microsoft mindig is a design elé helyezte a funkcionalitást: így volt ez már az első Xboxszal (recés rusnya kocka, emlékszik még valaki?), és pl. az iPod-killernek készülő (majd gignatikusat bukó) Zune családdal is. Éppen ezért örömhír mindig, ha a vállalat valami látványosat produkál - mint most.

Noha nagy dologra nem kell gondolni, a formák a szokásosak, mégis, az Arctic Camouflage vezeték nélküli Xbox 360 kontroller egyszerűen jól fest, öröm ránézni - pedig még biometrikus érzékelő sincsen benne. Az apropót ugyan nem sikerült kideríteni (Miért? Miért pont most? Miért pont jeges?), a tény az tény marad: jövő hónapban mind Európában, mind az Egyesült Államok területén hozzájuthatunk majd a stílusos kontrollerhez. 

Neked megvan még az Xbox 360 konzolod? Elfogadnál hozzá egy ilyen kontrollert?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)