Hirdetés

Xbox 360 Mozi harmadik menet - Halo: Reach

|

Ha vasárnap, akkor játéknap. Gyertek el a Corvin moziba és verjétek vissza a Covenant inváziót!

Hirdetés

Gyere el a Corvin moziba és játssz olyan méretekben, mint eddig még soha! Az Xbox 360 és a GameStar szeretettel meghív minden játékszeretőt a novemberben zajló három felvonásos rendezvénysorozatára a legendás Corvin moziba, ahol harmadik, és egyben idén az utolsó „etapként", 2010. november 21-én, a méltán nagy hírű Halo: Reach-ben próbálhatjátok ki magatokat... a MOZIVÁSZNON!



Óriási lesz a buli a szó szoros értelmében, hiszen mások ellenében a Corvin mozi óriási mozivásznán játszhatsz mások ellenében, szurkoló közönséggel a hátad mögött! Kipróbáltuk, és olyan, mintha a játékos is ott lenne a játékban. A gyönyörű grafika nagyon jól mutat a Corvin mozi óriási mozivásznán, és a hang sem az utolsó, gondolhatjátok. A folyamatosan zajló versenyre várjuk nevezésed a helyszínen, a nevezés ingyenes! Hogy fokozzuk az izgalmakat, erőfeszítéseid természetesen nem maradnak jutalom nélkül. Ha a meghirdetett versenyben Te vagy a legjobb, máris tiéd a nyeremények egyike (Corvin mozijegyek, GameStar ajándékcsomag, játék). És a legjobb: a nap végén minden nevezett eséllyel indul a fődíjért, ami tartalmaz egy db. limitált szériás, Halo: Reach-grafikás kontrollert is, és még sok szuper dolgot!!!!
Érdemes kilátogatni több dolog miatt is erre a rendezvényre. Ha már voltál az előző két vasárnap, a FIFA 11-en, vagy az NFS:HOT PURSUIT napon, vagy esetleg mindkettőn, már tudod, hogy mekkora buli és élmény a hatalmas mozivásznon a teremben játszani. Ha még nem voltál egyiken sem, akkor azért érdemes kijönni, mert idén ez az utolsó alkalom, hogy ezt megnézd magadnak!



A GameStar csapat ezen a napon is kiveszi majd a részét az eseményből, összefuthattok velünk majd a helyszínen, beszélgethettek az élet nagy dolgairól, és ez a nap is kivételes alkalom lesz, hiszen szinte fillérekért tudjátok majd beszerezni a gyűjteményeitekből eddig hiányzó GameStar számokat.
Egyszerű ugye? Találkozzunk akkor 2010. november 21-én 10 és 17 óra között bármikor a harcmezőn a Corvin moziban (VIII. ker. Corvin köz 1.), hogy közösen játsszunk, és hogy telepakoljunk ajándékokkal! A részvétel ingyenes!
Az XBOX360 MOZI november 7-én és 14-én megrendezett első két "játékrésze" a FIFA 11 és az NFS: HOT PURSUIT óriási buli volt, fotókat és videót megnézhetsz az alábbi oldalakon:
http://www.corvin.hu
http://www.facebook.com/corvinmozi
http://www.facebook.com/gamestarhu
http://www.facebook.com/easports.hu

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)