Hirdetés

XBox 360 Mozi második menet - Need for Speed Hot Pursuit

|

Vasárnap a Corvin mozi benzingőzben fog úszni, hiszen hatalmas vásznon tolhatjátok az NFS-széria legújabb részét!

Hirdetés

Gyere el a Corvin moziba és játssz olyan méretekben, mint eddig még soha!
Az Xbox 360 és a GameStar szeretettel meghív minden játékszerető időst és fiatalt, lányt és fiút novemberben zajló három felvonásos rendezvénysorozatára a legendás Corvin moziba, ahol második „futamként", 2010. november 14-én, a méltán nagyhírű NEED FOR SPEED, boltokban még nem kapható új verziójában, a NEED FOR SPEED: HOT PURSUIT-ben próbálhatjátok ki magatokat... a MOZIVÁSZNON!



Igen, jól olvastad: mérettesd meg magad NEED FOR SPEED: HOT PURSUIT -ben mások ellenében a Corvin mozi szélesvásznán, szurkoló közönséggel a hátad mögött! A folyamatosan zajló versenyre várjuk nevezésed a helyszínen. Hogy fokozzuk az izgalmakat, erőfeszítéseid természetesen nem maradnak jutalom nélkül. Ha a meghirdetett óránkénti versenyben Te futod a leggyorsabb kört, vagy benne vagy a legjobb 3-ban, máris tiéd a nyeremények egyike (Corvin mozijegyek, GameStar ajándékcsomag, játék). És a legjobb: a nap végén minden nevezett eséllyel indul a fődíjért! (Xbox 360- és GameStar ajándékcsomag, valamint még több Corvin mozijegy).



Érdemes kilátogatni már csak azért is, mert egy ilyen buliból bizony a komplett GameStar stáb is kiveszi majd a részét, akikkel összefuthattok majd a helyszínen, beszélgethettek az élet nagy dolgairól, akiktől szinte fillérekért tudjátok majd beszerezni a gyűjteményeitekből eddig hiányzó GameStar számokat.
Egyszerű ugye? Találkozzunk akkor 2010. november 14-én 10 és 17 óra között bármikor a versenypályán a Corvin moziban (VIII. ker. Corvin köz 1.), hogy közösen játsszunk, és hogy telepakoljunk ajándékokkal! A részvétel ingyenes!
Az XBOX360 MOZI november 7-én megrendezett első "játékrésze" a FIFA 11 óriási buli volt, fotókat megnézhetsz az alábbi oldalakon:
http://www.facebook.com/corvinmozi
http://www.facebook.com/gamestarhu
http://www.facebook.com/easports.hu 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)