Hirdetés

Xbox 360-ra is megjelenhet a Zeno Clash

|

Elvesztheti exkluzivitását a személyi számítógépekre áprilisban megjelent, kizárólag digitális disztribúciós csatornákon keresztül terjesztett Zeno Clash.

Hirdetés

A chilei illetőségű fejlesztőstúdió múlt hónapban hivatalosan megerősítette, hogy hozzáláttak a fantasy környezetben játszódó produktum második epizódjához. A legfrissebb információk szerint Xbox 360 rendszerekre is ellátogathat a tradicionális first person shooter játékelemeket teljesen egyedi, olykor-olykor bizarr elképzelésekkel vegyítő Zeno Clash.

A munkálatokat jegyző ACE Team társalapítója, Carlos Bordeu legutóbbi nyilatkozatában elárulta, hogy megbeszéléseket folytatnak a Zeno Clash lehetséges XBLA portolásról, valamint szoros kapcsolatot ápolnak egy megnevezetlen kiadóvállalattal is. Eredményes tárgyalásokat követően a kibővített tartalmakkal megfejelt Xbox Live Arcade verzió megjelenésének örvendezhetünk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)