Hirdetés

Xbox 360 Slim - Alan Wake és Forza 3 dukál hozzá

|

Ha új konzol, akkor új karácsonyi csomag. Ez már csak így zajlik a Microsoftnál is.

Hirdetés

Amennyiben valaki konzolt szeretne vásárolni (újonnan persze), akkor azt javasolnám, hogy valamelyik bundle csomag mellett döntsön. Évente legalább egy alkalommal, főként a karácsony közeledtével dob piacra olyan csomagot a három konzolgyártó mindegyike (Nintendo, Sony, Microsoft) amelyik a konzol mellett egy, vagy több, jellemzően platform-exkluzív játékot tartalmaz.



A Microsoft idei csomagja Kanada és Dél-Korea után már Európában is felbukkant, s az Xbox 360 Slim változata mellett egy-egy Alan Wake, illetve Forza Motorsport 3 korongot is tartalmaz. Az ára 350 dollár, illetve 250 euró körül alakul, bár gyaníthatóan országonként és viszonteladónként változhat.
Ha valaki nem tudná, a Forza Motorsport 3 a konzol talán legjobb autós sorozatának harmadik felvonása, míg az Alan Wake egy misztikus pszicho-thriller a Max Payne alkotóitól.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)