Hirdetés

Xbox 360 Ultimate Games Sale - az utolsó nap akciói

|

Eljött az Ultimate Games Sale utolsó napja, olyan játékokra csaphattok le, mint a Metro: Last Light, a Saints Row IV, vagy a LIMBO.

Hirdetés

A Microsoft egy egész héten keresztül válogatott az Xbox Live kínálatának legjavából, hogy egy kicsit kedveskedjen a mostanában kicsit elhanyagolt Xbox 360-as közösségnek.

Ahogy az lenni szokott az utolsó adag leárazott játék mellett még élnek a heti akciók és a szokásos dealek is, úgyhogy érdemes körbenézni az Xbox Live-on. A mai legnagyobb címek a Metro: Last Light, amit 50%-os kedvezménnyel vehettek meg, illetve a Saints Row IV, ami 40%-kal lett olcsóbb egy rövid időre.

A teljes lista:

Tetszik valamelyik? Ti milyen játékokkal tömtétek tele az Xbox 360-otok HDD-jét az elmúlt héten?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)