Hirdetés

Egy év után új rendszerfrissítést kapott az Xbox 360

|

Legutóbb 2018 májusában jött update, most azonban újjal jelentkezett a Microsoft.

Hirdetés

Miközben egyre több Xbox 360-as játék válik játszhatóvá Xbox One-on is a visszafelé kompatibilitásnak köszönhetően, a Microsoft nem felejtette el magát a platformot sem, még ha a tulajok számára úgy is tűnhetett. 

Hirdetés

Legutóbb ugyanis 2018. május 22-én érkezett update az Xbox 360-hoz, ám több mint egy évnyi kihagyás után a minap újabb rendszerfrissítés jelent meg: a hivatalos leírás szerint a 2.0.17544.0-ás verzió fontos javításokat és fejlesztéseket tartalmaz, de konkrétumokat nem kaptunk ezzel kapcsolatban.

Annyira azért nem meglepő, hogy a redmondi vállalat nem hagyja teljesen magára a konzolt, hiszen a 2005-től 2017-ig tartó pályafutása során az Xbox 360-ból több mint 85 millió példány talált gazdára.  

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)