Hirdetés

Két Dead Rising és további két játék játszható Xbox One-on

|

Egyre csak növekszik az Xbox One-on játszható 360-as címek listája, most két Dead Rising spin-off is felkerült rá.

Hirdetés

Ma is növekedett az Xbox One visszafelé kompatibilitásos listája, a zombi rajongók nagy örömére. Négy cím is letölthetővé vált az új konzolon, és ezekből kettő sokaknak kellemes órákat okozott annak idején.

Major Nelson hozta a jó hírt Twitteren, miszerint a Cars 2: The Video Game, a Meet the Robinsons, a Dead Rising 2: Case West, és a Dead Rising 2: Case Zero címeket is játszhatjuk már Xbox One-on.

Akinek megvannak ezek a játékok digitálisan, azonnal látni is fogja őket a saját könyvtárában. Ha pótolni szeretnéd ezeket a címeket, akkor az Xbox digitális üzletében már megvásárolhatod mindegyiket.

Ezzel már több mint 320 játék került fel a listára, Phil Spencer pedig legutóbb arról beszélt, hogy nagyon szeretné egyszer a Call of Duty: Black Ops II-t is ott látni. Reméljük, hamarosan az is meglesz majd.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)