Hirdetés

Újabb öt Xbox 360-as játék játszható Xbox One-on

|

Ezúttal egy nagyobb csomag kompatibilis játék futott be az Xbox One-ra. Egyik sem rúgja ki a ház oldalát, de rajongók örülni fognak.

Hirdetés

Egy nagyobb csomag játékot pakolt át a Microsoft Xbox 360-ról Xbox One-ra. Mindegyik cím felbukkanhat a könyvtáratokban, amennyiben korábban már bezsákoltátok őket. Ha nem, most pótolhatjátok mindet.

A szóban forgó lista címei: Hard Corps: Uprising, Harms Way, Band of Bugs, Bullet Soul, és a Bullet Soul - Infinite Burst. A Harms Way ingyenes, míg a többi címet nagyjából 10-15 dollár körüli áron tölthetitek le.

Az elmúlt két hétben kifejezetten pörgött a Microsoft a portolásokkal. Múlt héten 6 új játék csatlakozott az új generációhoz, a hét elején pedig olyan címek követték ezeket, mint a Geometry Wars: Retro Evolved 2 és a Geometry Wars 3: Dimensions.

Ezekkel együtt már 330 cím van a kompatibilitási listán. Az egészet átnézhetitek az ezeket gyűjtő cikkünkben.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)