Hirdetés

19 Xbox játék jön Xbox One-ra hamarosan

|

A Microsoft kiadta az áprilisban Xbox One-ra költöző eredeti Xbox-os játékok listáját. Elég szép felhozatalra számíthatunk.

Hirdetés

Egész komolyan foglalkozik a Microsoft az xboxos és Xbox 360-os játékokkal. Utóbbiak közül néhány épp most kapott frissítést, amitől jobban futnak Xbox One X-en.

Hirdetés

Eddig egy adag eredeti xboxos játék költözött át One-ra, április folyamán viszont két csomagot is kapunk. Április 17-étől a Blinx: The Time Sweeper, a Breakdown, a Conker: Live & Reloaded, a The Elder Scrolls 3: Morrowind, a Hunter: The Reckoning, a Jade Empire, a Panzer Dragoon Orta és az SSX 3, április 26-ától pedig a Destroy All Humans!, a Full Spectrum Warrior, a Mercenaries: Playground of Destruction, az MX Unleashed, a Panzer Elite Action: Fields of Glory, a Star Wars: Battlefront és Battlefront 2, a Jedi Knight: Jedi Academy, a Jedi Starfighter, a KotOR 2 valamint a Republic Commando lesz elérhető.

A játékok mindegyikét megvásárolhatjuk majd az Xbox Store-ból, de akinek megvannak az eredeti lemezek, kezdje el előkeresni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)