Hirdetés

Tényleg visszatér az első Xbox Duke kontrollere

|

A retro rajongók és a nagy kezű felhasználók örömére nagyon jól halad a Duke kontroller feltámasztása.

Hirdetés

Az E3 alatt (viszonylag észrevétlenül) került bejelentésre a Duke kontroller feltámasztása, ami a régi, nagy, sokak által gyűlölt Xbox kontrollert hozza vissza új funkciókkal, komolyabb anyagokból összerakva.

Hirdetés

A prototípus úgy néz ki, hogy elkészült, és a Microsoft már engedélyezte is a termék használatát és árusítását.

A régi nagy Xbox logót egy LCD kijelzővel helyettesítették, amit ha a szoftverek kihasználnak, akkor egy tök jó kis extra lehet. A kontrollert egyébként Xbox One-nal és PC-vel is lehet majd használni.

A Duke volt az első Xbox hivatalos irányítója, aminek gyártását leállították, amikor megjelent az Xbox 360. Utóbbi kontrollere sokkal jobban tetszett mindenkinek, így a Microsoft kidobta a régi dizájnt. Úgy tűnik, hogy a Duke rajongótábora így is volt akkora, hogy visszahozzák azt.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)