Hirdetés

XBOX 2 - Egy hónap múlva!!

|

Azon ritka alkalmak egyikének vagytok most tanúi, melyben egy konzolos bejelentésről adunk hírt, de a helyzet fajsúlyosságára való tekintettel szerintem megbocsájtjátok nekünk ezt. Történt ugyanis, hogy kedvenc szoftveróriásunk a Microsoft, hivatalosan is bejelentette az XBOX 2 nevű sikeréhes játékkonzoljának világpremierjét. Ezt az időpontot mához pontosan egy hónapra, Észak-Amerikai idő szerint 21:30-ra tűzte ki, és a "lepellehullató" ceremóniát egyenes adásban fogja adni az MTV. A Microsoft előzetes várakozási alapján idén karácsonyig kb. 1 millió példány fog a háztartásokban landolni belőle. Sok sikert hozzá! Thx HOC Mellesleg itt egy nem hivatalos, de annál szemrevalóbb képecske a következő generációs csodáról.

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)