Hirdetés

Xbox Fitness - nincs több torna a tévé előtt

|

Noha három éve nagy reményeket fűzött hozzá, a Microsoft most mégis leállítja az Xbox One sokak által nagyon kedvelt szolgáltatását, és folytatja a Kinect temetését.

Hirdetés

2013-ban, az Xbox One induláskor elstartolt a Microsoft új konzoljának virtuális játékáruháza is, ami eleinte mindössze huszonkét címet tartalmazott. Ezek egyike az Xbox Fitness volt, melyet újszerűsége révén sokan kipróbáltak.

Az alkalmazás segítségével Jillian Michaels, Tony Horton, Tracy Anderson, Shaun T személyi edzők tréningjeire mozoghattunk, és gyakorlatozás közben a Kinect 2.0 minden fontos információt rögzített - például azt, hogy hány kalóriát égetünk és miként emelkedik a pulzusszámunk.

Mivel azonban az utóbbi időben az Xbox Fitness iránt egyre inkább csökkent az érdeklődés és kevesebb felhasználó vette igénybe a fizetett tartalmakat, a Microsoft úgy döntött, leállítja a szolgáltatást. Mindez viszont nem azonnal, hanem több ütemben történik meg, így a felhasználók a már megvásárolt tartalmakat még 2017. június 30-ig elérhetik, a Gold tagoknak pedig 2016. december 15-ig van lehetőségük válogatni a "Free with Gold" gyakorlatok között. Az applikációnak jövő év július elsején kell végleg búcsút intenünk. 

Ti próbáltátok az Xbox Fitnesst?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)