Hirdetés

Ingyen játszható a Dragon Ball FighterZ Xbox One-on

|

A Bandai Namco tavaly megjelent, fantasztikus verekedős játékát muszáj kipróbálnotok!

Hirdetés

A Dragon Ball FighterZ 2018 egyik legjobb verekedős címe lett, a népszerű anime karaktereinek pörgős és elég hangos összecsapásai még mindig sokakat szórakoztatnak. A Microsoft konzoljának játékosai pedig most limitált ideig teljesen ingyen tehetnek egy próbát vele.

Hirdetés

A Free Play Days keretében ezúttal csak egy játék vált ingyenessé, de nem is akkora baj, hogy most nem szórt meg minket egy zsáknyi játékkal a Microsoft, hiszen így jobban tudunk koncentrálni a Bandai Namco címére, aminek egyébként akkor is érdemes egy esélyt adni, ha sem az anime, sem a verekedős műfaj nem áll hozzátok közel. A játék augusztus 4-ig ingyenes, és használatához természetesen szükség lesz egy aktíx Xbox Live Gold előfizetésre.

Ti szakítotok időt a Dragon Ball FighterZ-re a hétvégén?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)