Hirdetés

Az Overwatch, a Naruto és egy Worms is kipróbálható ingyen a hétvégén Xbox One-on

|

Eléggé eltérő műfajú alkotásokat tett elérhetővé a Microsoft, szóval több stílusba is belekóstolhatunk a hétvégén.

Hirdetés

Gyakran vannak olyan időszakok a különböző platformokon, amikor limitált ideig teljesen ingyen pörgethetünk bizonyos játékokat, és Xbox One-on is többször volt már ilyen akció korábban. Most pedig itt az újabb lehetőség, ráadásul egész jó csomagot rakott össze nekünk a Microsoft, szóval most érdemes próbát tenni, ha esetleg eddig kimaradtak az alábbi címek.

Hirdetés

Elkezdődött a legújabb Free Play Days, amelynek köszönhetően egy darabig három játék, az Overwatch, a Naruto to Boruto: Shinobi Striker és a Worms W.M.D is díjmentesen elérhetővé vált az Xbox Live Gold-előfizetők számára. Az ingyenes időszak július 25-től 28-ig tart, szóval ha még nem volt esélyetek kipróbálni valamelyiket alkotást, akkor most itt a remek alkalom. Ha pedig valamelyik megtetszik, akkor rövid ideig kedvezményesen meg is vásárolhatjátok a kiszemelt címet.

Egyébként a Free Play Days pont egybeesik a Gears 5 technikai tesztjével, tehát bőség zavara van.

Ti kipróbáljátok valamelyik játékot?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)