Hirdetés

Az Xbox májusi frissítése a közösségi funkciókra koncentrál

|

Még könnyebb lesz a haverok kezelése, az üzenetek menedzselése és az alkalmazások rendszerezése.

Hirdetés

Az Xbox csapat komoly erőkkel készül az idei E3-ra, de előtte még meglepték a játékosokat egy-két apró, de hasznos újítással, elsősorban a közösségi lehetőségekre fókuszálva. 

Hirdetés

A májusi Xbox Update-nek köszönhetően ezentúl tudni fogjuk, hogy barátaink milyen eszközön keresztül játszanak éppen, ugyanis fel fog bukkanni a nevük alatt egy Xbox One, PC vagy mobil ikon attól függően, hogy éppen melyiket használják és éppen mit csinálnak rajta. 

Az üzenetek kezelése is praktikusabbá vált a "Message Requests" funkció bevezetésével, így könnyedén kiszűrhetjük azokat a megkereséseket, amikkel nem szeretnénk foglalkozni (ez érinteni fogja a korábbi csoportos üzeneteket, így érdemes időben lementeni őket): 

Végül könnyebb lett a tartalmak megkeresése is a játékok és alkalmazások között, így az "A", az "An" és a "The" szavakat nem fogja figyelembe venni a rendszerezés, vagyis például a The Witcher nem a T betű, hanem a W betű alatt kap helyet. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)